.:

Erhvervserfaring

 
Coop Norden IT
Nordens største dagligvarekoncern.

Titel: Systemudvikler
Periode: 2000 - 2007
 

I løbet af de syv år jeg har været hos Coop, har jeg været med til at udvikling en del intranet, administration og eksterne WWW sites. Jeg vil prøve at fremhæve nogle af dem her.

Administration
  • CCMS (Coop Content Management System) som ligger til grund næste alle Coop's sites.
  • Opskrift administration, hvor man kan oprette opskrifter, tilknytte delopskrifter samt sætte sine opskrifter ind i et kampagne forløb.
  • Åbningstider, til vedligeholdelse af alle kædernes åbningstider samt undtagelser til disse som helligdage m.m.
Eksterne www

Jeg har været med til at lave op til adskillige genrationer af sites, såsom coop.dk, kvickly.dk, irma.dk m.fl. Se nærmere om disse sites under referencer. En af de seneste succes historier er den svenske hjemmeside, coop.se, der førhen har været vedligeholdt af et eksternt firma og har været en stor omkostning. Det har samtidig givet mig en del gratis svensk undervisning!

Intranet

Jeg har også set flere generationer af vores intranet, der senest er ved at blive omlagt til et fælles nordisk intranet i SharePoint.

Det mest positive ved jobbet i Coop er at jeg har været med i hele projektforløbende; Database modulering, Opbygning af administrationsgrænseflade, kodning af dataaccess moduler, opbygning af brugergrænsefladen og eventuelt kode komponenter til dataudveksling.

Det har givet mig kompetence inden for følgende områder:

Commerce, CMS, SQL, ASP, Erwin, .NET, C#, Javascript, Photoshop m.m.
 
/media/img/xhtml10.png Valid CSS!